Brunch
From may 25th our brunch is on hold for the summer.
The brunch is back on september 7th and the premier is already bookable!
Saturdays between 11.00-16.00 we have brunch at Heurlins! We’re talking about an amazing dessert buffet that cures any of your worries and delicious food to choose between. See you at Heurlins!
Meny
21 Jan - 21 Mar
Vår prisbelönta semla 58kr
Med rostad mandel & lättvispad grädde.
Innehåller: gluten, laktosfri grädde, mandel, laktosfritt smör, ägg
Kanelbulle 35kr
En go klassisk kanelbulle!
Innehåller: gluten, laktosfritt smör, kardemumma, kanel
Prinsesstårta 590kr
Med rårörda hallon och egenkokt vaniljkräm 10-12 bitar
Innehåller: gluten, laktosfri grädde, ägg, mandel
Kanelkrans 109kr
Ca 8-10 bitar
Innehåller: gluten, laktosfritt smör, kardemumma, kanel
01 Dec - 21 Dec
Saffransknut 42kr
Favoriten på julfikat!
Laktosfri & äggfri
Innehåller: Gluten, mjölkprotein
Kardemummalängd 109kr
Ca 8-10 bitar
Innehåller: gluten, laktosfritt smör, kardemumma
Choklad Brownie 49kr
Toppas med chokladkräm, inget tillsatt gluten
Innehåller: sojalecetin, choklad, ägg, laktosfritt smör, hasselnötter
Saftig morotskaka 48kr
Toppad med färskostfrosting
Innehåller: gluten, laktos, ägg, citrus
Mjuk chokladkaka 48kr
Toppad med chokladfrosting
Innehåller: laktosfri färskost, laktosfritt smör, gluten, ägg
Våra konditorer
Julia Holmqvist
Pluggat på yrgo till bagare och konditor 2020-2021, där hon även tog sitt gesällbrev. Julia har tävlat i SM unga bagare två gånger, där den sista gången ledde till guld. Efter SM fick hon möjlighet att tävla i junior VM på Island tillsammans med juniorbagarlandslaget, där dem tog guld. Julia är även med och assisterar i konditorlandslaget.
Fredrik Hansson
Pluggat på yrgo till bagare och konditor 2016-2017, där han även tog sitt gesällbrev. Fredrik har varit med som commis i kocklandslaget 2022; I kocklandslaget tävlade han i world cup 2022, där dem tog silver. Han har också varit med under nobelmiddagen och lagt desserter.
Hilma Strömberg
Vinnare Årets Konditor 2024!
Pluggade till bagare och konditor 2019-2020, där hon även tog sitt gesällbrev på Yrgo.